راه های درمان سرطان معده

راه های درمان سرطان معده

اگر بیمار مبتلا به سرطان مرحله 0 ، II، I یا III باشد و به اندازه کافی سالم باشد ، جراحی (اغلب همراه با سایر درمان ها) در این زمان تنها فرصت واقعی برای درمان را ارائه می دهد.بسته به نوع و مرحله سرطان معده ،جراحی برای از بین بردن سرطان و بخشی یا کلیه معده و برخی غدد لنفاوی مجاور ممکن است انجام شود. جراح سعی خواهد کرد تا حد ممکن معده طبیعی را پشت سر بگذارد. گاهی اوقات سایر اندام ها نیز باید خارج شوند.

بهترین درمان سرطان معده، انجام عمل جراحی است و انواع مختلفی دارد که با توجه به مرحله بیماری انجام میشود.در صورت انجام جراحی بخشی از درمان در بسیاری از مراحل مختلف سرطان معده است.

حتی هنگامی که سرطان بسیار گسترده است تا به طور کامل از بین برود ، ممکن است از طریق عمل جراحی به بیماران کمک شود زیرا ممکن است به جلوگیری از خونریزی از تومور کمک کرده یا از رشد معده جلوگیری کند. این نوع از جراحی ها جراحی تسکین دهنده نامیده می شوند ، به این معنی که علائم را تسکین داده یا از آن جلوگیری می کند اما انتظار نمی رود سرطان را درمان کند.نوع عمل معمولاً بستگی به سرطان معده در چه قسمت هایی دارد و میزان سرطان در بافت اطراف چیست. انواع مختلف جراحی می تواند برای معالجه سرطان معده استفاده شود:

 

برداشتن مخاط آندوسکوپی

برداشتن مخاط آندوسکوپی و برداشتن زیر پوستی آندوسکوپی فقط برای درمان برخی از سرطانهای خیلی زودرس ، که در آن احتمال گسترش در غدد لنفاوی بسیار کم است ، قابل استفاده است.این روش ها نیازی به برش (برش) در پوست ندارند. در عوض ، جراح یک اندوسکوپ (یک لوله طولانی و انعطاف پذیر با یک دوربین فیلمبرداری کوچک در انتها) را به پایین گلو و داخل معده منتقل می کند. برای از بین بردن تومور و قسمتی از دیواره طبیعی معده در اطراف آن می توان از طریق جراحی از طریق آندوسکوپ عبور کرد.این کارها به همان اندازه در ایالات متحده انجام نمی شود (مانند ژاپن) که سرطان معده شایع تر است و بیشتر به دلیل غربالگری در مراحل اولیه مشاهده می شود. اگر می خواهید این نوع جراحی را انجام دهید ، باید در مرکزی باشد که با این روش تجربه داشته باشد.

دیگر یافته های پزشکی
درمان سرطان معده توسط جراح سرطان معده

گاسترکتومی زیر پوستی (جزئی)

این عمل اغلب در صورتی توصیه می شود که سرطان فقط در قسمت تحتانی معده باشد. همچنین گاهی اوقات برای سرطان هایی که فقط در قسمت فوقانی معده هستند استفاده می شود.فقط بخشی از معده برداشته می شود ، بعضی اوقات همراه با بخشی از مری یا قسمت اول روده کوچک (اثنی عشر). سپس بخش باقیمانده معده مجدداً وصل می شود. مقداری از امنتوم (لایه ای مانند پیش بند از بافت چربی که معده و روده را پوشانده است) نیز جدا می شود ، همراه با غدد لنفاوی مجاور ، و احتمالاً طحال و قسمت هایی از اندام های مجاور نیز وجود دارد.اگر تنها بخشی از معده به جای کل معده برداشته شود ، غذا خوردن بسیار آسانتر است.

 

گاسترکتومی کل

این عمل در صورت انجام سرطان در معده انجام می شود. همچنین اغلب توصیه می شود که آیا سرطان در قسمت فوقانی معده ، در نزدیکی مری است.جراح کل معده ، غدد لنفاوی مجاور و امنتوم را برداشته و ممکن است طحال و قسمت هایی از مری ، روده ها ، لوزالمعده یا سایر ارگان های مجاور را از بین ببرد. سپس انتهای مری به بخشی از روده کوچک وصل می شود. این اجازه می دهد تا غذا به پایین روده روده حرکت کند. اما افرادی که معده خود را برطرف کرده اند ، می توانند همزمان مقادیر کمی غذا بخورند. به همین دلیل ، آنها باید بیشتر اوقات غذا بخورند.اکثر گاسترکتومی های زیر پوستی و کل از طریق برش بزرگ (برش) در پوست شکم انجام می شود. در بعضی از مراکز ، آنها را می توان با استفاده از لاپاروسکوپی انجام داد ، که باعث می شود معده از طریق چند برش کوچکتر در شکم برداشته شود. اگرچه این رویکرد وعده را نشان می دهد ، بسیاری از پزشکان احساس می کنند که این مورد نیاز به بررسی بیشتر قبل از آن دارد که بتواند یک درمان استاندارد برای سرطان معده در نظر گرفته شود.

دیگر یافته های پزشکی
۶ نشانه ابتلا به سرطان معده

قرار دادن لوله تغذیه

برخی از بیماران پس از عمل جراحی سرطان معده توسط  جراح سرطان معده ، در مصرف کافی از مواد غذایی مشکل دارند. درمان بیشتر مانند شیمی درمانی با اشعه می تواند این مشکل را بدتر کند. برای کمک به این امر می توان یک لوله را در زمان گاسترکتومی در روده قرار داد. انتهای این لوله که لوله ژژونوستومی یا J نامیده می شود در خارج از پوست روی شکم باقی می ماند. از این طریق ، می توان تغذیه مایع را مستقیماً درون روده گذاشت تا به جلوگیری و درمان سوء تغذیه کمک کند.

 

برداشتن غدد لنفاوی

در هر یک از گاسترکتومی های فرعی یا کلی ، غده های لنفاوی مجاور حذف می شوند. این بخش بسیار مهمی از عملیات است. بسیاری از پزشکان احساس می کنند که موفقیت جراحی به طور مستقیم با تعداد غدد لنفاوی جراح از بین می رود.در ایالات متحده توصیه می شود که حداقل 15 غدد لنفاوی (با نام لنفادنکتومی D1) برداشته شود (که لنفادنکتومی نام دارد) انجام شود. جراحان در ژاپن با از بین بردن غدد لنفاوی بیشتر در نزدیکی سرطان (که لنفادنکتومی D2 نامیده می شود) موفقیت بسیار بالایی دارند.جراحان در اروپا و ایالات متحده نتوانسته اند با نتایج جراحان ژاپنی مساوی شوند. هنوز مشخص نیست که دلیل این امر جراحان ژاپنی است (سرطان معده در کشورشان بسیار شایع است) ، زیرا بیماران ژاپنی تمایل دارند.

دیگر یافته های پزشکی
عوارض خطرناک کوچک کردن معده چیست؟

جهت ویزیت و ارتباط بیشتر میتوانید با شماره مطب جناب دکتر علی بخشی تماس حاصل فرمایید.

۰۲۱-۶۶۱۲۶۰۶۵

۰۲۱-۶۶۱۲۶۰۴۴

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *